top of page

Locul de munca perfect

Actualizată în: 15 feb. 2018

Sunt convins ca multi dintre noi am fost intrebati, macar odata la interviu: Care este locul de munca perfect pentru tine?


Am stat sa ma gandesc cum ar arata o firma la care mi-ar place sa lucrez si am ajuns la niste concluzii.


Cladirea sa fie o sera din sticla cu o gradina interioara. In jurul gradinii pe interiorul serei sa fie o serie de terase. In gradina doresc sa fie plantata lucerna.


Pe terase sa fie doar busteni pe post de scaune. Totul va fi “open space” unde angajatii pot sa isi aleaga pe ce bustean sa stea. Bustenii nu sunt alocati per angajat.Cand angajatul vine la lucru se aseaza pe ce bustean gaseste liber.


Nu vor fi mese(pentru ca nu ne trebuie) si fiecare angajat va avea cate o tableta(ceva chinezarie cu Android 5.0 preferabil, nu sunt necesare laptopuri).


Cladirea va avea o singura intrare cu turnichet si scaner de retina. Dupa turnichet va fi un mic ghiseu unde un portar va trece in condica de intrari la ce ora ai venit la lucru. Angajatul trebuie sa semneze in drepturi intrarii ca este de acord cu ora scrisa.


Cladirea trebuie sa fie incapatoare pentru cel putin 1000 de angajati. Locuri de parcare as dori sa fie sub 100(doar nu toti vin cu masina la lucru).


Concediile de odihna se vor face printr-o cerere tipizata. Pentru a obtine cererea tipizata angajatul trebuie sa mearga la ghiseul de eliberare a cereriilor de concediu. Aici se va prezenta cu o copie legalizata de buletin. Dupa ce i se va elibera cererea de concediu va semna in condica de eliberare ca a primit cererea. Cererea trebuie completata si semnata de seful direct.


Cu cererea completata se va duce la ghiseul de inregistrare a cererilor de concedii. Aici angajatul se va prezenta si cu o scrisoare din partea sefului direct in care se atesta numarul de zile de concediu ramase nefolosite.


As dori sa scriu programe in BrainFuck. Mi se pare un limbaj de viitor ,a carui potential nu a fost inca exploatat cum trebuie.


Mi-ar place sa fiu implicat in proiecte in care clientii nu ofera specificatii. De obicei imi place si sunt bun la ghicit ce doreste clientul.


Singurele site-uri accesibile din cadrul retelei firmei vreau sa fie :

  • Facebook (pentru socializare)

  • Antena3 (pentru informare corecta)

  • Romania TV (imi place calitatea imaginii)

  • TarafTV Live (omu mai trebuie sa asculte ceva muzica la lucru)


Voi ce parere aveti de firma mea perfecta? Voi ati lucra acolo?


Daca cineva stie unde pot gasi acest loc de munca al visurilor mele va rog sa scrieti la comment.

108 afișări3 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Cate Firme Software?

In decembrie 2017 cineva mi-a trimis un link cu distributia IT-C in cele mai mari orase ale tarii facuta de firma Brainspotting. Un pdf ...

Herghelia din Automotive

Majoritatea inginerilor au avut ocazia sa lucreze in cel putin o coporatie care se ia prea in serios. Cum recunosti o atfel de firma:...

Student angajat la o multinationala

Povestea mea ca student angajat la o multinationala a inceput la sfarsitul anului 1 de facultate ( Automatica si Calculatoare). Pasionat...

3 Comments


Denis Aniței
Denis Aniței
Feb 15, 2018

:)))

Like

uninginer
uninginer
Feb 15, 2018

Eu fara lucerna in birou nu stau la discutii.

Like

Cristian Garjy
Cristian Garjy
Feb 15, 2018

Cu un anumit numar de busteni si proxy setat corect, orice firma ar putea arata asa ! Mare pacat ^_^

Like
bottom of page